Ouwejan ConsultancyOver mij

Over mij. Van alle werkzaamheden die ik doe geniet ik het allermeest van één-op-één coaching.
Het is altijd weer bijzonder als mensen de stap zetten om zich als persoon en professional nog meer te ontwikkelen.
Gewoon een paar voorbeelden uit mijn praktijk:

 • Een topmanager die de volgende carrièrestap wilde maken.
 • Een CEO die meer verbindend wilde zijn zonder zijn daadkracht te verliezen.
 • Een accountant met een grondige hekel aan coaches die echter wel een grote stap gezet heeft in zijn ontwikkeling.
 • Een manager die wilde leren meer teamgericht te werken.
 • Een CEO die in een burnout was terecht gekomen.
 • Een manager die gek werd van zichzelf omdat zij niet kon stoppen.
 • Iemand die al tal van trainingen en zelfhulpboeken had versleten. Niets hielp.

Mijn aanpak is erg effectief. En niet eens ingewikkeld. Ik stel gewoon de goede vragen. Die vragen laten jou in de spiegel kijken. Wat voor jou vanzelfsprekend is, is het meestal niet.
Wanneer we ons samen verwonderen (zonder oordeel) over hoe jij dingen in het leven doet, ontstaat een wezenlijk leermoment.
Dan verschuift er van binnen wat. En ontstaan er opeens andere gedragsmogelijkheden. Dat transformeert mensen.

Elke keer weer prachtig om te zien.

Mijn werkzame leven

Ontdek de unieke kracht van een veelzijdige expert: jouw gids naar transformatieve groei

In de dynamische wereld van vandaag, waar verandering de enige constante is, behoeft het navigeren door de uitdagingen van leiderschap, teamdynamiek en persoonlijke ontwikkeling een unieke benadering. Met meer dan 30 jaar ervaring die zich uitstrekt over de domeinen van geestelijk leiderschap, psychotherapie en nu als executive coach, teamcoach, intervisiebegeleider, managerconsultant en organisatieconsultant, bied ik een ongeëvenaarde diepte van inzicht en een breed scala aan vaardigheden die mij onderscheiden van mijn collega’s.

Een rijk en divers verleden als fundament

Mijn reis begon als dominee, waar ik leerde de menselijke ziel te begrijpen, te inspireren en te begeleiden.
Aan deze periode is een TV-uitzending gewijd. Op NPO-start is die uitzending terug te kijken. (https://www.npostart.nl/uitgepreekt/21-06-2021/VPWON_1329455)
Deze ervaring schonk mij een diep inzicht in de complexiteit van menselijke emoties, ethiek en spirituele welzijn. De overstap naar psychotherapie was een natuurlijke evolutie waarbij ik mijn expertise in menselijk gedrag verder verdiepte, met bijzondere aandacht voor emotionele intelligentie en het oplossen van diepgewortelde persoonlijke en interpersoonlijke conflicten.

Unieke kwaliteiten die jouw groei versnellen

Als executive coach, teamcoach, intervisiebegeleider, managerconsultant en organisatieconsultant, integreer ik de wijsheid en inzichten verkregen uit mijn voorgaande rollen, om een holistische en empathische benadering te bieden die zeldzaam is in het veld. Mijn unieke achtergrond stelt me tot het volgende in staat:

 • Diepgaande emotionele intelligentie: Ik begrijp niet alleen de uitdagingen waarmee leiders en teams worden geconfronteerd, maar ook de onderliggende emotionele en psychologische dynamiek die deze uitdagingen voedt. Dit inzicht is cruciaal voor het faciliteren van echte verandering en groei.
 • Ethische en spirituele inzichten: De ervaring als geestelijk leider biedt een rijke bron van ethische en spirituele inzichten die ik toepas bij het adviseren van leiders en organisaties, wat leidt tot meer betekenisvolle en duurzame resultaten.
 • Gespecialiseerde therapeutische vaardigheden: Mijn achtergrond in psychotherapie stelt mij in staat om op een dieper niveau te werken, hetgeen bijdraagt aan het doorbreken van barrières en het bevorderen van een gezonde, constructieve dialoog binnen teams en tussen individuen.
 • Een holistische benadering: Ik geloof in een holistische benadering die niet alleen focust op de professionele ontwikkeling, maar ook op persoonlijke groei en welzijn, wat leidt tot een gebalanceerder en vervuld leven.

Waarom kiezen voor een multidimensionale expert?

In een wereld vol coaches en consultants, waarom zou jij kiezen voor iemand zoals ik? Het antwoord ligt in de unieke combinatie van vaardigheden, ervaring en perspectieven die ik meebreng. Ik ben niet alleen jouw coach of consultant; ik ben een vertrouwenspartner die jouw reis naar transformatieve groei begrijpt en begeleidt met een niveau van empathie, begrip en expertise dat ongeëvenaard is.

Mijn meer dan 30 jaar ervaring en mijn unieke achtergrond als geestelijk leider en therapeut hebben mij in staat gesteld om te werken met een breed scala aan individuen en organisaties, hen te helpen hun potentieel te realiseren en buitengewone resultaten te behalen. Ik ben gepassioneerd over het empoweren van anderen om hun beste zelf te zijn, en ik ben hier om jou te begeleiden op jouw weg naar succes.

Bent jij klaar voor de volgende stap?

Als jij klaar bent om de volgende stap te zetten in jouw professionele of persoonlijke ontwikkeling, nodig ik jou uit om contact met mij op te nemen. Samen kunnen we een route zoeken die is afgestemd op jouw unieke behoeften en doelen. Samen geven we jouw toekomst vorm – een toekomst vol mogelijkheden, groei en succes.

Ontdek de kracht van een benadering die net zo uniek is als jij dat bent. Jouw reis naar transformatieve groei begint hier.
Maak een afspraak

 

 

Vragen?

Stel ze hier

Adres

Martinetstraat 27
8044RE Zwolle

Contact

0650455362
ernest@ouwejan-consultancy.nl