Ouwejan Consultancy

Business coaching

Ben je manager?

Misschien ben je net begonnen. Misschien doe je het al jaren.

Er kunnen zich situaties voordoen waar je behoorlijk onzeker van kunt worden. Je toont dat natuurlijk niet. Je wilt niet dat je in je onzekerheid wordt gezien. Business coaching kan helpen. Het gaat om jouw professionele ontwikkeling. En er loopt in december een leuke aanbieding.

Stel je vraag  Afspraak maken

Herken je dat? Onzekerheid?

Bang

 • dat ze je niet aardig meer vinden?
 • dat je de sfeer bederft?
 • om afgewezen te worden?
 • om respect te verliezen?
 • om persoonlijke relaties te verliezen?
 • om niet te voldoen aan de verwachtingen?
 • voor kritiek?
 • om te falen?
 • om controle te verliezen?
 • voor een zich heel goed ontwikkelende ondergeschikte?
 • om onjuiste beslissingen te nemen?
 • voor onvoorspelbare situaties?
 • voor gebrek aan erkenning?

En deze lijst is vast nog niet volledig.

Veel onzekerheden. Heel lastig om te delen.
Dus ga je maar door. En maakt er het beste van.

Alleen doormodderen?

Maar waarom zou je alleen doormodderen? Wat dacht je van business coaching? Werk aan je professionele ontwikkeling.

Stel je vraag  Afspraak maken

Veel managers gingen jou voor. Kijk maar naar de logo’s van bedrijven hieronder. Lees ook de testimonials van tevreden managers.

Mijn aanpak van business coaching heeft al velen geholpen om zich nog meer bewust te worden van hun unieke sterke punten en deze te gebruiken voor succes van henzelf en van hun team.

Twijfels?

Werkt business coaching? Werkt wat die Ernest doet? Had Arjan Lubach niet duidelijk gemaakt dat dat coachen maar eens afgelopen moest zijn?
Misschien heb je nog meer twijfels. Weet dan het volgende:
Bij mij loop je geen risico. Mocht jij concluderen na de eerste business coaching sessie, dat ik niets zinvols toevoeg, dan stuur ik geen factuur. Zo eenvoudig is dat. Afspraak maken

Neem vandaag nog de eerste stap naar meer grip op jouw leven.

€ 400,= korting op een pakket van 10 coaching sessies. Klik hier voor de aanbieding.

Tot en met december loopt een actie. Je ontvangt € 400,= korting op een pakket van tien sessies.

En je loopt geen risico. Als jij na het eerste gesprek besluit dat dit traject niets voor jou is, kost het je helemaal niets. Dan stop je gewoon. Overigens is dat nog nooit gebeurd.

Leg contact!

Accountancy, onderwijs, zorg, techniek, ICT, overheden

Ouwejan Consultancy
Ouwejan Consultancy
Ouwejan Consultancy
Ouwejan Consultancy
Ouwejan Consultancy
Ouwejan Consultancy
Ouwejan Consultancy
Ouwejan Consultancy
Ouwejan Consultancy
Ouwejan Consultancy
Ouwejan Consultancy
Ouwejan Consultancy
Ouwejan Consultancy
Ouwejan Consultancy
Ouwejan Consultancy
Ouwejan Consultancy
Ouwejan Consultancy
Ouwejan Consultancy
Ouwejan Consultancy
Ouwejan Consultancy

Testimonials

Ernest is een van die zeldzame mensen die meteen in een eerste gesprek tot de kern van zaken doordringt. Hij zit meteen in zijn kracht, bijna alsof hij er niets aan kan doen. Dat komt omdat hij oprecht geïnteresseerd in je is als medemens en wil weten waar je voor staat in het leven. Hij doet dat door oordeelloos (ook een zeldzame eigenschap) door te vragen naar het waarom achter je antwoorden. Dat is enerzijds confronterend maar anderzijds ook wel bevrijdend als je je ervoor open durft te stellen. Daarbij is hij zelf transparant en kwetsbaar. Integer en zonder je te willen paaien benoemt hij je sterke kanten/talenten.
Léon Frantzen
Ik heb Ernest als businesscoach leren kennen bij mijn traject naar de rol van externe accountant, waar sociale vaardigheden (cultuur, gedrag en verandering) een onmiskenbare factor zijn. Ernest vervult, met zijn ervaring in zowel het sociale domein als de accountancy, een belangrijke rol. In de vorm van 1 op 1 gesprekken komt hij op een snelle, maar prettige manier tot de kern. Hij daagt je in zijn coaching uit en geeft praktische handvatten om meer zelfbewustzijn te creëren en jezelf verder te ontwikkelen. Ik beveel Ernest van harte aan!
Michael Windmeijer
Op een cursus werd ik geraakt door een uitspraak van Ernest: "Topsporters laten zich ook coachen en begeleiden om beter te worden". Op basis hiervan heb ik besloten om in gesprek te gaan met Ernest en heeft hij mij geholpen om mij verder te ontwikkelen als professional. Ernest weet haarfijn onderscheid te maken tussen wie je bent en wat je doet. Wat je doet is vaak het gevolg van wie je bent. Door meer inzicht te krijgen in mijn eigen persoonlijkheid ben ik beter in staat om zaken in het juiste perspectief te zetten. Het mooie aan de begeleiding is dat het aantal gesprekken beperkt is, waarbij je snel tot de kern komt en je het geleerde snel kunt toepassen in de praktijk.
Peter Klein
Soms stagneert professionele groei. De obstakels zijn vaak onbewust aanwezig, te pijnlijk of te complex. Ernest helpt het obstakel te ontleden en echt te zien. Vanuit deze positie coacht hij zo dat verdere groei mogelijk is. Chapeau!
Eva van Veen
Interacties en leven met andere mensen is vaak complex en soms ook pijnlijk. Ernest helpt bij het geven van inzichten in deze interactie, helpt ontdekken wie je zelf hierin bent, wat jou raakt en beïnvloedt. Het resultaat is een efficiëntere en meer prettige interactie met je omgeving.
Berend Oosterhof
De aanpak van Ernest vraagt mensen om moed en kwetsbaarheid. Moed en kwetsbaarheid om de waarheid te zien, te voelen, te benoemen en te accepteren. In deze kwetsbaarheid is hij een coach die biedt wat op dat moment er echt toe doet. Dit leidt tot nieuw perspectief en persoonlijke en professionele groei.
Marlies Noord
Ernest zorgt ervoor dat op het eerste gezicht onlogische samenhang tussen denken, voelen en doen wordt gereduceerd tot een verklaarbare interactie. Dit leidt tot rust, inzicht en geeft weer waar denken vernieuwd moet worden, gevoelens ertoe doen en handelen een afgeleide hiervan is.
Marien Brugman
Ernest ziet wie je daadwerkelijk bent. Dit doet hij vanuit oprechte interesse, passie en bewogenheid. Dit gaat bij Ernest hand in hand met het nemen van verantwoordelijkheid voor je eigen leven vanuit de nieuwe inzichten die ontstaan. Ondanks deze verantwoordelijkheid heb je bij Ernest nooit het gevoel er alleen voor te staan!
Suzanne de Vries
In een sterk groeiende organisatie een leidinggevende rol vervullen en werken aan mijn eigen ontwikkeling is erg mooi en leuk. Maar het brengt ook uitdagingen met zich mee. Ernest heeft mij ontzettend professioneel en coachend geholpen mezelf te zijn in een zakelijke (veelal mannen-) wereld. Daarbij heeft hij mij vooral geholpen het beste uit mezelf te halen. Hij heeft de spiegel voorgehouden die ik nodig had om verder te kunnen groeien. Ik heb praktische tips gekregen en we hebben voorbeelden uit de praktijk doorgenomen om hier weer van te leren. Wat mij opvalt is hoe snel Ernest situaties weet te doorgronden en talenten en ontwikkelpunten naar boven krijgt.
Carmen van Lopik
2 jaar geleden heb ik een traumatisch ongeval meegemaakt. Na een periode van revalidatie liep ik zowel privé en op mijn werk vast. Via mijn werkgever ben ik in contact gekomen met Ernest. Tijdens de gesprekken met Ernest ben ik achter een kwetsbare kant van mijzelf gekomen. Ernest heeft mij geholpen om mijn kwetsbare kant om te zetten in een kracht. Hierdoor ben ik voor de mensen (familie en collega’s) toegankelijker geworden en ben ik mij bewuster van de mensen om mij heen. Ik durf te stellen dat wanneer ik deze sessies met Ernest niet had gevolgd ik mijn ongeluk niet goed had kunnen verwerken en niet tot deze inzichten was gekomen.
Wim Vellema
Ernest helpt ontdekken wat je echt drijft en wat maakt wie je nu bent. Hij stelt vragen die zorgen voor nieuwe inzichten, bewustwording en omarming van jezelf. Deze nieuwe positie geeft vervolgens een vernieuwde blik op je omgeving. Hierin staat Ernest altijd naast je en nooit tegenover je.
Ad de Boer

Vragen?

Stel ze hier

Adres

Martinetstraat 27
8044RE Zwolle

Contact

0650455362
ernest@ouwejan-consultancy.nl